Sportmassage is een stevige massage, die zich richt op de spieren. Het doel van deze massage is een verbetering van de doorbloeding en stofwisseling en daardoor beïnvloeding van de spiertonus. Een sportmassage wordt toegepast op de door de sport meest intensief belaste spiergroepen om zodoende vermoeidheidsverschijnselen, pijn of kramp in de spieren te behandelen. Sporters kunnen naast een goede balans tussen belasting en belastbaarheid, goede voeding, juist materiaal een sportmassage als preventie in hun schema opnemen. Afhankelijk van het tijdstip van de massage, voor of na de wedstrijd/training en de toestand van het weefsel worden de handgrepen en intensiteit hierop aangepast.
Sportmassage is niet alleen voor sporters, iedereen doet wel een werkzaamheden waar zijn/haar lichaam niet aan is gewend waardoor spierpijn kan ontstaan, een massage kan verlichtend en preventief werken.
Daarnaast kan Medical Taping worden toegepast. Deze tape zorgt ervoor dat de opperhuid wordt opgetild, waardoor het volume van de tweede huidlaag met daarin de haarvaatjes groter wordt. Door deze liftende werking ontstaat een betere doorbloeding en wordt de druk op de zenuwen minder en het natuurlijke genezingsproces van het lichaam zelf gestimuleerd. Door het meerdere dagen kunnen dragen van de tape ontstaat er een “24 uurs”behandeling voor een sneller herstel.

Over Vitona

Orthomoleculaire Therapie is natuurgerichte zorg en geeft persoonlijk afgestemde voeding- en leefstijladviezen als aanvulling en ter ondersteuning van je gezondheid. In allerlei opzichten wordt er in onze huidige maatschappij veel veerkracht van ons vereist. Voor stressgerelateerde klachten, pijnlijke en gespannen spieren zijn er diverse massagetechnieken mogelijk. Uiteraard kunt u ook terecht voor een ontspanningsmassage.

Waarom ons?

dot1
dot1

dot1

Klantgerichte behandeling
Door in te spelen op uw persoonlijke situatie.

Brede holistische aanpak
Met behulp van gecombineerde behandelmethoden.

Met zorg en aandacht
Onze werkwijze is hierin gespecialiseerd.

 

 

 

 

 

Neem contact met ons op!

afspraak

bel

© Ontwikkeld door Buro210