Het stofwisselingsprogramma van Metabolic Balance ® is een goede manier om een goed gewicht en verbeterde gezondheid en vitaliteit te bereiken. Op basis van uw bloedwaarden en gezondheidsgegevens wordt een persoonlijk voedingsplan samengesteld. Dit voedingsplan zorgt ervoor dat u de juiste keuze kunt maken voor voeding die op u persoonlijk is afgesteld voor een uitgebalanceerde stofwisseling en daardoor een optimale hormoonhuishouding voor de stofwisseling. Het programma is gebaseerd op normale, verkrijgbare voeding, dus niet op pillen of poeders.  
 
Hoe gaat het in zijn werk?
1. Tijdens een eerste, geheel vrijblijvend en kosteloos consult krijgt u informatie en uitleg over de werkwijze van Metabolic Balance ® en over de ondersteuning die u tijdens dit programma krijgt. Aan de hand hiervan beslist u over deelname.
2. Wanneer u met Metabolic Balance ®  wilt beginnen, dan worden uw gezondheid, klachten, voedingspatroon en doel zorgvuldig in kaart gebracht. Tevens wordt er door middel van een vingerprik een bloedmonster afgenomen en naar het laboratorium verzonden voor onderzoek. 
3. Op basis van al deze gegevens wordt uw voedingsplan gemaakt en uitgereikt. Voor uw start met het programma wordt dit zorgvuldig met u doorgenomen en besproken.
4. Gedurende de 4 fasen van het Metabolic Balance ® programma wordt u door mij begeleid. Zie www.metabolic-balance.nl voor meer informatie

 
Praktijk Vitona is aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG. Veel zorgverzekeraars vergoeden vanuit de aanvullende verzekering, geheel of gedeeltelijk de consulten.  klik hier voor het vergoedingenoverzicht van alle zorgverzekeraars. 
Het opstellen en begeleiden van het Metabolic Balance voedingsplan bestaat uit de volgende onderdelen.

 

1. Intake, onderzoek en bloedafname.
2. Bepaling en analyse van de 39 bloedwaarden door het laboratorium Hessels & Grob. Tegen meerprijs op aanvraag is het mogelijk om een extra vitaminebepaling bijvoorbeeld vit D of B12 te laten doen.
3. Opstellen van uw persoonlijk voedingsplan door Metabolic Balance ®.
4. Uitgebreide bespreking en start met het voedingsplan.
5. Totaal 10 begeleidingsconsulten

De adviesprijs voor het totale pakket (informatie bijeenkomst, anamnese, bloedafname, persoonlijkvoedingsplan en 10 consulten) is € 925,00 incl.BTW.

 

Belangrijk: een Metabolic Balance programma kan nooit het bezoek aan uw arts vervangen.
 


 

 

 

 

Over Vitona

Orthomoleculaire Therapie is natuurgerichte zorg en geeft persoonlijk afgestemde voeding- en leefstijladviezen als aanvulling en ter ondersteuning van je gezondheid. In allerlei opzichten wordt er in onze huidige maatschappij veel veerkracht van ons vereist. Voor stressgerelateerde klachten, pijnlijke en gespannen spieren zijn er diverse massagetechnieken mogelijk. Uiteraard kunt u ook terecht voor een ontspanningsmassage.

Waarom ons?

dot1
dot1

dot1

Klantgerichte behandeling
Door in te spelen op uw persoonlijke situatie.

Brede holistische aanpak
Met behulp van gecombineerde behandelmethoden.

Met zorg en aandacht
Onze werkwijze is hierin gespecialiseerd.

 

 

 

 

 

© Ontwikkeld door Buro210