'Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding', Hippocrates (460-370 v.Chr.)

Orthomoleculair betekent de juiste moleculen in de juiste hoeveelheid op de juiste plek.
Orthomoleculaire Therapie is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en op de laatste nieuwe inzichten. Ons menselijk lichaam is opgebouwd uit globaal 60 miljard cellen die voor hun functioneren afhankelijk zijn van de aanvoer van vocht, koolhydraten, eiwitten, vetten, vitaminen, mineralen en bio-actieve stoffen uit ons voedsel. Alles wat u aan voeding binnen krijgt wordt door het lichaam verwerkt en bepaald mede de vitaliteit. De Nederlander eet te weinig fruit, groente en vis, daarnaast krijgen we niet genoeg vezels, vitaminen en mineralen binnen (bron: voedselconsumptiegegevens RIVM 2007-2010). Dit kan op lange termijn problemen opleveren.
Voor iedereen die op een natuurlijke manier aan gezondheidspreventie wil doen en gezondheidsproblemen wil aanpakken kan Orthomoleculaire Therapie iets betekenen. Soms zijn kleine aanpassingen of toevoegingen al voldoende, maar soms is een uitgebreide therapie nodig.

Wilt u hier meer over weten of en hoe u uw voedingspatroon en leefstijl kunt aanpassen aan uw behoefte, neem dan contact op!

Het aantal consulten hangt af van uw vraag/klacht en of er nader onderzoek dient plaats te vinden. Tijdens het eerste consult wordt de problematiek, leefstijl, voedingspatroon en eventueel medicijngebruik in kaart gebracht. Dit eerste consult duurt ongeveer 90 minuten.

 

 

 

 

 

Over Vitona

Orthomoleculaire Therapie is natuurgerichte zorg en geeft persoonlijk afgestemde voeding- en leefstijladviezen als aanvulling en ter ondersteuning van je gezondheid. In allerlei opzichten wordt er in onze huidige maatschappij veel veerkracht van ons vereist. Voor stressgerelateerde klachten, pijnlijke en gespannen spieren zijn er diverse massagetechnieken mogelijk. Uiteraard kunt u ook terecht voor een ontspanningsmassage.

Waarom ons?

dot1
dot1

dot1

Klantgerichte behandeling
Door in te spelen op uw persoonlijke situatie.

Brede holistische aanpak
Met behulp van gecombineerde behandelmethoden.

Met zorg en aandacht
Onze werkwijze is hierin gespecialiseerd.

 

 

 

 

 

Neem contact met ons op!

afspraak

bel

© Ontwikkeld door Buro210